Socialmediapakketje.nl
altijd up-to-date beeldmateriaal!

Wil jij als ondernemer een heel jaar door beelden passend bij jou en jouw bedrijf? Professioneel beeldmateriaal van jou, jouw bedrijf, medewerkers, gerechten en producten of diensten om het verschil te maken op social media? Met socialmediapakketje.nl heb je altijd voldoende professionele beelden om te delen op jouw social media. Jouw eigen persoonlijke beeldbank waaruit jij foto’s kunt kiezen die passen bij het seizoen of het moment van het jaar. Of wat laat zien waar jij op dat moment met jouw bedrijf staat. 

 

Een social media abonnement is perfect voor die ondernemer die op regelmatige basis beelden en content wil delen op social media en vernieuwend wil blijven. Voor die ondernemer die het belangrijk vindt om de juiste sfeer weer te geven op elk moment van het jaar. Voor die ondernemer die op een doeltreffende manier over vernieuwend beeldmateriaal wilt beschikken en het hele jaar door vooruit kan. 

 

Met een pakket van socialmediapakketje.nl zorg je ervoor dat je social media kanalen altijd voorzien zijn van up-to-date beeldmateriaal. Voor een scherpe prijs heb je voldoende professionele foto’s om het hele jaar door zichtbaar te zijn.

Kies het social media pakket wat bij je past

Prijzen zijn per maand, excl. BTW 21%, eventuele reis- en parkeerkosten.

Voor wie?

Je actief laten zien op social media is enorm belangrijk. Jouw klanten zijn hier namelijk ook! Of je eigenaar bent van een MKB-bedrijf, een restaurant, schoonheidssalon of je bent ZZP’er. Met jouw eigen persoonlijke beeldbank van socialmediapakketje.nl maak jij het verschil op jouw social media kanalen zoals LinkedIn, Instagram, Facebook of Pinterest.

Deze bedrijven gingen u voor

Aliquam vehicula nunc facilisis tincidunt feugiat. Pellentesque sed viverra nisi. Fusce et laoreet augue. Quisque pretium, felis at volutpat rhoncus, ligula lectus semper urna.

Jhon Smith, CEO @ Labib Digital Studio

Deze bedrijven gingen je voor

Wil je meer weten?

Vul dan onderstaand contactformulier in of stuur een bericht naar info@uwbedrijfsfotograaf.nl

Liever even telefonisch contact? Bel dan naar 06 – 147 43 241.

12 + 4 =