Food & Productfotografie

Laat de foto het product verkopen

Foodfotografie

Het fotograferen van gerechten op zo’n manier dat het water al in de mond loopt.

Dat de zintuigen zodanig geprikkeld worden dat mensen bij jouw restaurant willen reserveren om het gerecht te komen proeven.

uwbedrijfsfotograaf.nl helpt je graag met maken van smaakvolle en sfeervolle beelden van jouw gerechten voor op jouw website social media of menukaart.

De fotos worden gemaakt in jouw restaurant. Zo heb je alles bij de hand. Wel zo handig voor de  (voor) bereiding van de gerechten. uwbedrijfsfotograaf.nl beschikt ook over een mobiele studio zodat wij de gerechten op elke locatie mooi kunnen fotograferen. Wat wij daarvoor nodig hebben, is een niet al te lichte ruimte van ongeveer 3 x 3 meter en een stopcontact. 

 

Benieuwd naar wat uwbedrijfsfotograaf.nl voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch of per Whatsapp bereikbaar op 06 – 147 43 241 of per e-mail: info@uwbedrijfsfotograaf.nl

Productfotografie

Productfotografie is een vak apart. Wil jij je producten op een aantrekkelijke manier laten zien in jouw webshop of op Bol.com. Dan zijn professionele productfotos een absolute must. Wij verzorgen voor jou professionele productfotos en leveren de fotos gebruiksklaar aan. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de fotos in je webshop te plaatsen. 

 

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. De producten kunnen bij ons afgegeven worden of naar ons worden opgestuurd. Zodra de productfotos gemaakt zijn, sturen wij de producten weer netjes terug. Gaat het om grote volumes dan kunnen wij ook op jouw locatie fotograferen. 

 

De productofotos krijgen bij ons altijd een basisbewerking. Zo worden ze gecorrigeerd op kleur, contrast, scherpte en verzadiging. En worden de fotos in lage resolutie geleverd. 

Benieuwd naar wat uwbedrijfsfotograaf.nl
voor jou en jouw bedrijf kan betekenen?

Neem dan contact met ons op.

Wij zijn telefonisch of per Whatsapp bereikbaar op 06 – 147 43 241 of per e-mail: info@uwbedrijfsfotograaf.nl.

3 + 10 =