Portretfotografie

Een portret waarin je jezelf herkend!

Voor de meeste mensen is voor de camera staan niet hun favoriete bezigheid. Maar wees gerust. Uwbedrijfsfotograaf.nl coached je door de fotosessie heen. Uwbedrijfsfotograaf.nl gebruikt technieken die jou laten ontspannen en de camera doen laten vergeten. Zo zullen we je nooit vragen om te lachen en laten we je ook geen cheesezeggen.

Het eindresultaat is dat je met een goed gevoel terug kijkt op de fotoshoot en dat je een serie fotos hebt waar je blij mee bent. En dat je ze met trots plaatst op je website of social media zoals bijvoorbeeld LinkedIn.

Voorbeelden portretfotografie

Portretten van je al je medewerkers

Heb je meerdere werknemers en wil je een uniforme uitstraling op je website of bedrijfspagina op LinkedIn? Wil je kleur of zwartwit, tegen een witte, zwarte of grijze achtergrond of in de werkomgeving, een headshot of half body.
uwbedrijfsfotograaf.nl heeft veel ervaring met het maken van zakelijke portretten. In overleg bepalen we wat het concept moet zijn. Op deze manier ontstaat er een mooie uniforme uitstraling.

Redactioneel portret

Met een redactioneel portret ondersteun je jouw verhaal in een magazine, krant, tijdschrift of vakblad. Dit kan een krachtige portret zijn maar ook een sfeerfoto of een foto van jou op je  werkplek. uwbedrijfsfotograaf.nl maakt vaker portretten die gebruikt worden voor publicatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie!

14 + 10 =